IP0056092019

4 September 2019

Dear Parent (s) / Guardian

## 2019 End of Year Examination

- Your child / ward will be sitting for the End of Year Examination which will start in Term 4 on Monday, 30 September 2019. Please refer to <u>Annex A</u> for the examination timetable.
- The format and scope of the examination will be conveyed to your child / ward through his/her subject teachers. This information will also be uploaded on our school website.
- 3. Students should report to school as per normal by 8.10 am on Monday and 7.30 am from Tuesday to Friday during the examination period. **No extra time** will be given to latecomers.
- 4. If students do not have a first paper at 8.15 am, they will need to report to school 30 minutes before the start of the second paper on that day.
- 5. There will be <u>no</u> make-up examination for students who are absent for the paper(s). Students who are absent must submit a medical certificate (MC) to their form teacher when they return to school. MCs issued by Traditional Chinese Medicine (TCM) practitioners and letters from parents / guardian will not be accepted. Students who do not submit a medical certificate will not be awarded any marks.
- 6. Thank you for working with us to support your child / ward in his / her learning.

Yours sincerely,

Mrs Keh Shu Fen

Internal Exam Committee IC

Cc: School leaders

## Annex A (Updated)

Date/Day	SECONDARY 1 NORMAL (TECHNICAL)					
	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class		
30 Sep (Monday)	English Language (1)	08:30 - 09:45	1hr 15 min	1T2		
	SBB NA English Language (1)	08:30 - 10:20	1 hr 50 min	1T1		
	English Language (2)	10:45 – 12:05	1 hr 20 min	1T2		
	SBB NA English Language (2)	11:20 – 13:10	1 hr 50 min	1T1		
1 Oct (Tuesday)	Basic Chinese (1) Basic Malay (1) Basic Tamil (1)	08:15 - 09:05	50 min	1T1 - 1T2		
	Basic Chinese (3) Basic Malay (3) Basic Tamil (3)	10:05- 10:35	30 min	1T1 - 1T2		
	SBB NA Chinese (1) SBB NA Malay (1) SBB NA Tamil (1)	08:15 - 10:15	2 hr	1T1 - 1T2 1T1 - 1T2 1T2		
	SBB NA Chinese (2) SBB NA Malay (2) SBB NA Tamil (2)	11:15 - 12:45	1 hr 30 min	1T1 - 1T2 1T1 - 1T2 1T2		
2 Oct (Wednesday)	CPA (2)	Shift 1: 08:15 – 09:30	1 hr 15 min	1T1 – 1T2		
		Shift 2: 10:00 – 11:15	1 hr 15 min	1T1 – 1T2		
3 Oct (Thursday)	*GCE O Level Science Practical Examination ( No paper)					
4 Oct (Friday)	Food and Consumer Education (FCE)	08:15 –09:15	1h	1T1 – 1T2		
7 Oct (Monday)	Lower Secondary Science	08:30 - 10:30	2 hr	1T1 – 1T2		
	SBB NA Lower Secondary Science	08:30 - 10:30	2 hr	1T1 – 1T2		
8 Oct (Wednesday)	Mathematics (1)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	1T1 – 1T2		
	SBB NA Mathematics (1)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	1T1 – 1T2		

Date/Day	SECONDARY 1 NORMAL (TECHNICAL)				
	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class	
9 Oct (Tuesday)	Mathematics (2)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	1T1 – 1T2	
	SBB NA Mathematics (2)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	1T1 – 1T2	
	English Language (3)	10:45 - 11:30	45 min	1T2	
	SBB NA English Language (3)	10:45 – 11:30	45 min	1T1	
10 Oct (Thursday)	CPA (1)	08:15 – 09:15	1h	1T1 – 1T2	
11 Oct (Friday)	*Admin Day (No paper)				

<sup>\*</sup>Students do not need to report to school on 3/10/19 and 11/10/19.