21 Serangoon North Ave 1, Singapore 555889 • Tel: 6288 9227 • Fax: 6288 8695 • E-mail: sgss@moe.edu.sg

IP0056092019

4 September 2019

Dear Parent (s) / Guardian

## 2019 End of Year Examination

- 1. Your child / ward will be sitting for the **End of Year Examination** which will start in **Term 4** on **Monday, 30 September 2019.** Please refer to **Annex A** for the examination timetable.
- 2. The format and scope of the examination will be conveyed to your child / ward through his/her subject teachers. This information will also be uploaded on our school website.
- 3. Students should report to school as per normal by 8.10 am on Monday and 7.30 am from Tuesday to Friday during the examination period. **No extra time** will be given to latecomers.
- 4. If students do not have a first paper at 8.15 am, they will need to report to school 30 minutes before the start of the second paper on that day.
- 5. There will be <u>no</u> make-up examination for students who are absent for the paper(s). Students who are absent must submit a medical certificate (MC) to their form teacher when they return to school. MCs issued by Traditional Chinese Medicine (TCM) practitioners and letters from parents / guardian will not be accepted. Students who do not submit a medical certificate will not be awarded any marks.
- 6. Thank you for working with us to support your child / ward in his / her learning.

Yours sincerely,

Mrs Keh Shu Fen

Internal Exam Committee IC

Cc: School leaders

## Annex A

Date/Day	SECONDARY 3 EXPRESS				
	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class	
30 Sep (Monday)	English Language (1128/1)	08:30 - 10:20	1 hr 50 min	3E1 - 3E4	
	English Language (1128/2)	11:20 - 13:10	1 hr 50 min	3E1 - 3E4	
1 Oct (Tuesday)	Chinese (1160/1) Malay (1148/1) Tamil (1157/1)	08:15 - 10:15	2 hr	3E1 - 3E4	
	Higher Chinese (1116/1)	08:15 - 10:15	2 hr	3E1 - 3E4	
	Higher Tamil (1147/1)	08:15 - 10:15	2 hr	3E2	
	Chinese B (1153/1)	08:15 - 09:05	50 min	3E2	
	Chinese (1160/2) Malay (1148/2) Tamil (1157/2)	11:15 - 12:45	1 hr 30 min	3E1 - 3E4	
	Higher Chinese (1116/2)	11:15 - 13:00	1 hr 45 min	3E1 - 3E4	
	Higher Tamil (1147/2)	11:15 - 13:00	1 hr 45 min	3E2	
	Chinese B (1153/2)	10:05 - 11:05	1 hr	3E2	
2 Oct (Wednesday)	Humanities (Social Studies) (2272/1; 2273/1; 2274/1)	08:15 - 10:00	1 hr 45 min	3E1 - 3E4	
	Mathematics (4048/1)	11:00 - 13:00	2 hr	3E1 - 3E4	
3 Oct (Thursday)	*GCE O Level Science Practical Examination ( No paper)				
4 Oct (Friday)	Science(Chemistry) (5076/3; 5078/3)	08:15 - 09:30	1 hr 15 min	3E1 - 3E4	
	Chemistry (6092/2)	08:15 - 10:00	1 hr 45 min	3E1	
	Humanities (Geography) (2272/2) Humanities (History) (2273/2)	10:50 – 12:30	1 hr 40 min	3E1 - 3E4	
7 Oct (Monday)	Mathematics (4048/2)	08:30 - 11:00	2 hr 30 min	3E1 - 3E4	
	Humanities (Literature) (2274/2) Literature in English (2065/1)	12:00 - 13:40	1 hr 40 min	3E1 - 3E4	
8 Oct (Tuesday)	English Language (1128/3)	08:15 - 09:00	45 min	3E1 - 3E4	
	Physics (6091/2)	10:00 - 11:45	1 hr 45 min	3E1	
	Science(Biology) (5078/4)	10:00 - 11:15	1 hr 15 min	3E1 - 3E4	
	Science(Physics) (5076/2)	10:00 - 11:15	1 hr 15 min	3E1 - 3E4	
	Principles of Accounts (7175/1)	12:15 - 13:15	1 hr	3E1, 3E2, 3E4	
	Literature in English (2065/2)	12:15 - 13:45	1 hr 30 min	3E2	

Date/Day	SECONDARY 3 EXPRESS				
	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class	
9 Oct (Wednesday)	Art (6123/2)	08:15 - 11:15	3 hr	3E3	
	Design & Technology (7059/1)	08:15 - 10:15	2 hr	3E3	
	Food and Nutrition (6087/1)	08:15 - 10:15	2 hr	3E1 - 3E2	
	Physics (6091/1)	08:15 - 09:15	1 hr	3E1	
	Additional Mathematics (4047/1)	10:15 - 12:15	2 hr	3E1 - 3E2	
10 Oct (Thursday)	Chemistry (6092/1)	08:15 - 09:15	1 hr	3E1	
	Science(Physics/Chemistry) (5076/1)	08:15 - 09:15	1 hr	3E1 - 3E4	
	Science (Chemistry/Biology) (5078/1)	08:15 - 09:15	1 hr	3E1 - 3E4	
	Principles of Accounts (7175/2)	10:15 - 12:15	2 hr	3E1, 3E2, 3E4	
11 Oct (Friday)	*Admin Day (No paper)				

<sup>\*</sup>Students do not need to report to school on 3/10/19 and 11/10/19.