IP0056092019

4 September 2019

Dear Parent (s) / Guardian

2019 End of Year Examination

- 1. Your child / ward will be sitting for the **End of Year Examination** which will start in **Term 4** on **Monday, 30 September 2019.** Please refer to **Annex A** for the examination timetable.
- 2. The format and scope of the examination will be conveyed to your child / ward through his/her subject teachers. This information will also be uploaded on our school website.
- Students should report to school as per normal by 8.10 am on Monday and 7.30 am from Tuesday to Friday during the examination period. No extra time will be given to latecomers.
- 4. If students do not have a first paper at 8.15 am, they will need to report to school 30 minutes before the start of the second paper on that day.
- 5. There will be <u>no</u> make-up examination for students who are absent for the paper(s). Students who are absent must submit a medical certificate (MC) to their form teacher when they return to school. MCs issued by Traditional Chinese Medicine (TCM) practitioners and letters from parents / guardian will not be accepted. Students who do not submit a medical certificate will not be awarded any marks.
- 6. Thank you for working with us to support your child / ward in his / her learning.

Yours sincerely,

8 hebre

Mrs Keh Shu Fen

Internal Exam Committee IC

Cc: School leaders

Annex A

Date/Day	SECONDARY 3 NORMAL(ACADEMIC)					
	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class		
30 Sep (Monday)	English Language (1190/1)	08:30 - 10:20	1 hr 50 min	3A1 - 3A2		
	English Language (1190/2)	11:20 - 13:10	1 hr 50 min	3A1 - 3A2		
1 Oct (Tuesday)	Chinese (1196/1) Malay (1197/1) Tamil (1198/1)	08:15 - 10:15	2 hr	3A1 - 3A2		
	Malay B (1151/1)	08:15 - 09:05	50 min	3A1		
	Chinese B (1153/1)	08:15 - 09:05	50 min	3A1 - 3A2		
	Chinese (1196/2) Malay (1197/2) Tamil (1198/2)	11:15 - 12:45	1 hr 30 min	3A1 - 3A2		
	Malay B (1151/2)	10:05 - 11:05	1 hr	3A1		
	Chinese B (1153/2)	10:05 - 11:05	1 hr	3A1 - 3A2		
2 Oct (Wednesday)	Humanities (Social Studies) (2175/1; 2176/1)	08:15 - 10:00	1 hr 45 min	3A1 - 3A2		
	Mathematics (4045/1)	11:00 - 13:00	2 hr	3A1 - 3A2		
	O-Level Mathematics (4048/1)	11:00 - 13:00	2 hr	3A1		
3 Oct (Thursday)	*GCE O Level Science Practical Examination (No paper)					
4 Oct (Friday)	Humanities (Geography) (2175/2) Humanities (History) (2176/2)	08:15 - 09:55	1 hr 40 min	3A1 - 3A2		
7 Oct (Monday)	Mathematics (4045/2)	08:30 - 10:30	2 hr	3A1 - 3A2		
	O-Level Mathematics (4048/2)	08:30 - 11:00	2 hr 30 min	3A1		
8 Oct (Tuesday)	Science (Chemistry) (5105/3; 5105/4) (5107/3; 5107/4)	08:15 - 09:30	1 hr 15 min	3A1 - 3A2		
	Principles of Accounts (7088/1)	10:30 - 11:30	1 hr	3A1		

Date/Day	SECONDARY 3 NORMAL(ACADEMIC)				
	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class	
9 Oct (Wednesday)	Science (Physics) (5105/1; 5105/2)	08:15 - 09:30	1 hr 15 min	3A1 - 3A2	
	Science (Biology) (5107/5; 5107/6)	08:15 - 09:30	1 hr 15 min	3A1 - 3A2	
	English Language (1190/3)	10:30 - 11:15	45 min	3A1 - 3A2	
10 Oct (Thursday)	Principles of Accounts (7088/2)	08:15 - 10:15	2 hr	3A1	
	Art (6125/2)	08:15 - 11:15	3 hr	3A1	
	Design & Technology (7055/1)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	3A2	
	Food and Nutrition (6072/1)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	3A2	
11 Oct (Friday)	*Admin Day (No paper)				

^{*}Students do not need to report to school on 3/10/19 and 11/10/19.