Serangoon Garden Secondary School

21 Serangoon North Ave 1, Singapore 555889 • Tel: 6288 9227 • Fax: 6288 8695 • E-mail: sgss@moe.edu.sg

WA0004042019

5 April 2019

Dear Parent (s)/ Guardian

2019 Mid-Year Examination for Secondary 4 & 5

- Please note that your child/ ward will be sitting for Mid-Year Examination in Term 2, Week 7 – 8. Please refer to Annex A for the Mid-Year Examination timetable. The format and scope of the examination would be provided by the respective subject teachers.
- Students should report to school by 8.00am on Monday and 7.30am from Tuesday to Friday during this examination period. No extra time will be given to latecomers.
- 3. Students do not need to come to school if they do not have papers on that day.
- 4. Students who are absent must submit a medical certificate to their form teacher when they return to school. MCs issued by Traditional Chinese Medicine (TCM) practitioners and letters from parents/ guardian will not be accepted. **Students who do not submit a medical certificate will not be awarded any marks.**
- 5. Thank you for working with us to support your child/ward in his/her learning.

Yours sincerely,

Mrs Keh Shu Fen Internal Exam Committee IC Cc: School leaders 21 Serangoon North Ave 1, Singapore 555889 • Tel: 6288 9227 • Fax: 6288 8695 • E-mail: sgss@moe.edu.sg

Annex A

| Dete/Dev | SECONDARY 4 EXPRESS / 5 NORMAL (ACADEMIC) | | | |
|---------------------------|---|---|-------------|------------------|
| Date/Day | Subject/Paper No. | Time | Duration | Class |
| 6 May | English Language (1128/1) | 08:15 – 10:05 | 1 hr 50 min | 4E1 – 5A1 |
| (Monday) | English Language (1128/2) | 11:05 – 12:55 | 1 hr 50 min | 4E1 – 5A1 |
| 7 May (Tuesday) | Malay (1148/1) Tamil (1157/1) Chinese (1160/1) | 08:15 – 10:15 | 2 hr | 4E1 – 5A1 |
| | Higher Chinese (1116/1) | 08:15 – 10:15 | 2 hr | 4E1 |
| | Chinese B (1153/1) | 08:15 – 09:05 | 50 min | 4E1, 4E2 |
| | Malay (1148/2) Tamil (1157/2) Chinese (1160/2) | 11:15 – 12:45 | 1 hr 30 min | 4E1 – 4E4 5A1 |
| | Higher Chinese (1116/2) | 11:15 – 13:00 | 1 hr 45 min | 4E1 |
| | Chinese B (1153/2) | 10:05 - 11:05 | 1 hr | 4E1, 4E2 |
| 8 May (Wednesda y) | Humanities (Social Studies) (2272/1, 2273/1, 2274/1) | 08:15 – 10:00 | 1 hr 45 min | 4E1 – 5A1 |
| | Mathematics (4048/1) | 11:00 – 13:00 | 2 hr | 4E1 – 5A1 |
| 9 May (Thursday) | Science (Biology) (5078/4) | 08:15 - 09:30 | 1 hr 15 min | 4E1 –5A1 |
| | Chemistry (6092/1) | 08:15 – 09:15 | 1 hr | 4E1 |
| | Humanities (History) (2273/2) | 10:30 - 12:10 | 1 hr 40 min | 4E1 –5A1 |
| | Humanities (Literature) (2274/2) | 10:30 - 12:10 | 1 hr 40 min | 4E1 – 5A1 |
| 10 May (Friday) | Science (Chemistry) (5076/3; 5078/3) | 08:15 – 09:30 | 1 hr 15 min | 4E1 – 5A1 |
| | Chemistry (6092/2) | 08:15 – 10:00 | 1 hr 45 min | 4E1 |
| | Humanities (Geography) (2272/2) | 10:50 - 12:30 | 1 hr 40 min | 4E1 – 5A1 |
| 13 May (Monday) | Science (Physics) (5076/2) | 08:15 - 09:30 | 1 hr 15 min | 4E1 – 5A1 |
| | Physics (6091/2) | 08:15 - 10:00 | 1 hr 45 min | 4E1 |
| | Principles of Accounts (7175/2) | 10:30 – 12:30 | 2 hr | 4E1 – 4E3 5A1 |
| | Physics (6091/3) | 11:00 – 12:50 | 1 hr 50 min | 4E1 |
| 14 May (Tuesday) | Mathematics (4048/2) | 08:15 – 10:45 | 2 hr 30 min | 4E1 – 5A1 |
| | Principles of Accounts (7175/1) | 11:45 – 12:45 | 1 hr | 4E1 – 4E3 5A1 |
| | Chemistry (6092/3) | 11:45 – 13:35 | 1 hr 50 min | 4E1 |
| 15 May (Wednesda y) | English Language (1128/3) | 08:15 – 09:00 | 45 min | 4E1 – 5A1 |
| | Food and Nutrition (6087/1) | 10:00 – 12:00 | 2 hr | 4E2, 4E4, 5A1 |
| | Design and Technology (7051/1) | 10:00 - 12:00 | 2 hr | 4E4, 5A1 |
| | Art (6123/2) | 10:00 - 13:00 | 3 hr | 4E2, 4E3, 5A1 |
| | Additional Mathematics (4047/1) | 10:00 - 12:00 | 2 hr | 4E1 |
| 16 May (Thursday) | Food and Nutrition (6087/2) (O Level National Exam Practical) | Shift 1: 08:30 – 11:30 Shift 2: 12:30- 15:30 | 3 hr | 4E2, 4E4, 5A1 |
| 17 May (Friday) | Science (Phy/Chem; Chem/Bio) (5076/1; 5078/1) | 08:15 – 09:15 | 1 hr | 4E1 – 5A1 |
| | Physics (6091/1) | 08:15 – 09:15 | 1 hr | 4E1 |
| | Additional Mathematics (4047/2) | 10:00 - 12:30 | 2 hr 30 min | 4E1 |