WA0004042019

5 April 2019

Dear Parent (s)/ Guardian

## 2019 Mid-Year Examination for Secondary 4 & 5

- Please note that your child/ ward will be sitting for Mid-Year Examination in Term 2, Week 7 – 8. Please refer to Annex A for the Mid-Year Examination timetable. The format and scope of the examination would be provided by the respective subject teachers.
- 2. Students should report to school by 8.00am on Monday and 7.30am from Tuesday to Friday during this examination period. **No extra time will be given to latecomers**.
- 3. Students do not need to come to school if they do not have papers on that day.
- 4. Students who are absent must submit a medical certificate to their form teacher when they return to school. MCs issued by Traditional Chinese Medicine (TCM) practitioners and letters from parents/ guardian will not be accepted. **Students who do not submit a medical certificate will not be awarded any marks.**
- 5. Thank you for working with us to support your child/ward in his/her learning.

Yours sincerely,

Mrs Keh Shu Fen

Internal Exam Committee IC

Cc: School leaders



## Serangoon Garden Secondary School

21 Serangoon North Ave 1, Singapore 555889 • Tel: 6288 9227 • Fax: 6288 8695 • E-mail: sgss@moe.edu.sg

## Annex A

Deta/Dev	SECONDARY 4 NORMAL (ACADEMIC)			
Date/Day	Subject/Paper No.	Time	Duration	Class
7 May	English Language (1190/1)	08:15 – 10:05	1 hr 50 min	4A1 – 4A4
(Tuesday)	English Language (1190/2)	11:05 – 12:55	1 hr 50 min	4A1 – 4A4
8 May (Wednesd ay)	Humanities (Social Studies) (2175/1, 2176/1)	08:15 – 10:00	1 hr 45 min	4A1 – 4A4
	O Level Mathematics (4048/1)	11:00 – 13:00	2 hr	4A1
	Mathematics (4045/1)	11:00 – 13:00	2 hr	4A1 – 4A4
9 May (Thursday)	Chinese (1196/1) Malay (1197/1) Tamil (1198/1)	08:15 – 10:15	2 hr	4A1 – 4A4
	Chinese B (1153/1)	08:15 - 09:05	50 min	4A1 – 4A4
	Chinese (1196/2) Malay (1197/2) Tamil (1198/2)	11:00 – 12:30	1 hr 30 min	4A1 – 4A4
	Chinese B (1153/2)	10:05 – 11:05	1 hr	4A1 – 4A4
10 May (Friday)	Humanities (History) (2176/2)	08:15 – 09:55	1 hr 40 min	4A1 – 4A4
	Humanities (Geography) (2175/2)	08:15 – 09:55	1 hr 40 min	4A1 – 4A4
	Food and Nutrition (6072/2) (N Level National Exam Practical)	11:00 – 14:00	3 hr	4A4
13 May (Monday)	Science (Physics) (5105/1, 5105/2)	08:15 – 9:30	1 hr 15 min	4A1 – 4A4
	Science (Biology) (5107/5, 5107/6)	08:15 – 9:30	1 hr 15 min	4A1 – 4A4
	Food and Nutrition (6072/2) (N Level National Exam Practical)	10:30 – 13:30	3 hr	4A3
14 May (Tuesday)	O Level Mathematics (4048/2)	08:15 – 10:45	2 hr 30 min	4A1
	Mathematics (4045/2)	08:15 – 10:15	2 hr	4A1 – 4A4
	Science (Chemistry) (5105/3, 5105/4) (5107/3, 5107/4)	11:30 – 12:45	1 hr 15 min	4A1 – 4A4
15 May (Wednesd ay)	Art (6125/2)	08:15 – 11:15	3 hr	4A2
	Design & Technology (7054/1)	08:15 – 09:45	1 hr 30 min	4A2, 4A3
	Food and Nutrition (6072/1)	08:15 - 09:45	1 hr 30 min	4A3, 4A4
	Principles of Accounts (7088/1)	08:15 – 09:15	1 hr	4A1, 4A4
17 May	English Language (1190/3)	08:15 - 09:00	45 min	4A1 – 4A4
(Friday)	Principles of Accounts (7088/2)	10:00 – 12:00	2 hr	4A1, 4A4

# 16 May: Students do not have to report to school as there is no paper on the day.